Ifiske

C303BC5C-CC77-4F52-8866-CBFC151DFB1F

Ifiske, alltså inte isfiske, även om rubriken mycket väl hade kunnat handla om isfiske. Vid denna tiden är det i princip alltid is här och det brukar vara aktiviteter såsom skridskoåkning och pimpelfiske som gäller. Men inte 2020…..Här är 7 grader varmt och växlande molnighet och vind från sydväst. Man kan säga att fisket är som det brukar vara i mars-april redan nu. Kan man hitta en vik eller en ståndsplats i någon av poolerna där solen värmer upp vattnet något brukar det vara utslagsgivande och resultera i att regnbågen hugger.

Men något som är aktuellt, eller snart är aktuellt för Sunnedamms fiskegäster som vill boka dagskort och övernattning kommer man snart att kunna göra det via http://www.ifiske.se.

Jag håller på med de sista finslipande detaljerna och kanske det tom kan bli aktuellt att sätta igång detta system tidigare än planerad start, alltså innan 1/3.

Det kommer att bli enkelt att boka, och är det någon som inte lyckas så går det bra att boka via mig som innan. Via mail, sms, eller telefon, Alla kontaktuppgifter till mig finns på hemsidan http://www.sunnedamm.se

Trots det mjuka underlaget ska jag nu ut i skogen och köra hem lite ektimmer. All heder till alla er som jobbar i skogen. Det är verkligen jobbigt! Men det blir otroligt fint när man gallrar med så små maskiner som jag har. Gallring och röjning i skogen är en otroligt viktig men som sagt resurskrävande åtgärd. Resultatet blir En livskraftig frisk skog som kommer att finnas för nästkommande generationer.

Fredagen är fullbokad men lördag och söndag finns alla fiskekort tillgängliga. Så känner ni för lite uppfriskande vårfiske efter regnbåge så är ni välkomna! Varma regntäta kläder rekommenderas. Storstugan är öppen för kaffe och värmepauser mellan fiskepassen.

M

 

Det här inlägget postades i Isläget. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s