Havsöring och lax eller regnbåge?

Utan att vara helt säker tror jag att det är premiär för lax och havsöringsfiske i Lagan den 1/3. Att välja mellan regnbågsfiske i Sunnedamm eller fiske i Lagan denna söndagen kan vara ett svårt val. Ett som är säkert är varje fall att gott om varma kläder är ett måste oavsett val.

Men, det ska väl vara så här lite småkallt och ruggigt med nordanvind och lite is i spöringarna när det är premiär, eller? Ett annat som är säkert är att elden i grillplatsen kommer att finnas här vid Sunndamm under söndagen. Det ska jag se till. Att värma sig vid en lägereld och en go kopp kaffe är ju ett måste när det är premiär….Kaffe och tilltugg får man dock själv brygga eller ha med sig.

Jag vet inte hur många godhjärtade vänner,  som hört av sig om hur det går här med fiskodlingen och dammarna.

Det verkar ju som att alla riks tv-kanaler har sänt från Knäred, som till synes har drabbats värst i Halland av översvämningar. Det är faktiskt ganska oroande med dessa enorma vattenmängder. Jag har gjort vad jag kan för att dämma och skydda fiskodlingen och sportfiskeanläggningen mot de enorma vattenmassorna. Men som bekant när naturen sätter in har vi människor ofta lite att sätta emot. Jag hoppas verkligen det inte regnar mer nu och att något katastrofalt händer. Det har hittills klarat sig här, men ett dygn till med regn så blir det rejäla problem….

Inför söndagens fiske, har det hittills anmält sig 3 st. Det finns alltså i skrivande stund 7 tillgängliga platser. Gör gärna ett försök att boka premiärbiljett här vid Sunnedamms sportfiske via http://www.ifiske.se . Gott om nysatt fisk utlovas……

Skulle det vara någon som har problem med det digitala, tveka inte att höra av er.

Nu är lunchen avklarad och det får bli ett till skogspass nu i eftermiddag.

M

Det här inlägget postades i Isläget. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s